L’IVAJ reconeix sis Bones Pràctiques en l’àmbit de la joventut promogudes per ajuntaments i per la iniciativa social

 

Estem molt contentes, ja que la  fira de la joventut de Benicarló, ha estat seleccionada com a bona pràctica d’intervenció amb joves i està inclosa al seu catàleg de l’institut Valencià de la joventut (IVAJ).

 

#firadelajoventut #benicarlo #joventut #associacionisme #bonespractiques #IVAJ #intervencioambjoves

 

Fira Joventut Benicarló bones pràctiques

 

 


 

 

 

 

La Fira de la Joventut és un esdeveniment anual que congrega al sector juvenil, individual i associatiu, de Benicarló i amb l’objectiu de generar espais de participació i de fer que els joves s’impliquen en la transformació de la societat.

Una finestra oberta a la capacitat organitzativa i de gestió de la joventut benicarlanda i dels voltants.

Aquesta fira és també una mostra de les línies clares i importants per als nostres joves: formació, oci i cultura, comunicació, associacionisme i participació, informació i assessorament, entre altres.

Serà un espai de reivindicació i empoderament, decidint quin model de joventut volem. Un necessari reconeixement cap al jovent preparat i compromès.

La Fira de la joventut sol celebrar-se entre juny i juliol, anualment. Les ubicacions van canviant depenent de les necessitats. Per a l’any 2018, la Fira de la Joventut serà el colofó final d’una setmana intensa i plena d’actes al voltant de les polítiques de joventut.

Prompte, més informació.

 

ATENCIÓ!

Si estas interessat en participar exposant en la nostra Fira o tens alguna proposta d’activitat, te convidem a que envies un correu electrònic al Centre d’Informació i Assessorament juvenil amb les teues dades i el teu projecte!