La Penya l’ Embolic neix l’any 2017 amb la voluntat de ser la penya dels joves i per als joves . Els nostres socis tenen una edat d’entre 16-23 anys i és per aquest motiu que les nostres activitats estan centrades en el jovent benicarlando, no sols durant la setmana de festes on participem activament en els actes del poble on podeu participar en el “Premi de menjar flams sense mans” el “Torneig de Ping Pong” i en el “Torneig Wii” també com no pot ser d’altra manera fem diferents festes temàtiques durant les nits d’aquesta setmana en un caràcter més festiu.

La nostra activitat no para durant la resta de l’any, des del Nadal del 2017 organitzem la “Volta als betlems” on visitem els tradicionals betlems benicarlandos acompanyats d’una xaranga.

També participem en l’altra gran setmana per als benicarlandos com són les Falles, la nostra prenya ha creat el premi “Gastrofalles” atorgant el banderí distintiu a la falla guanyadora amb les millors receptes culinàries i organitzem un dinar de germanor per als nostres socis a la falla guanyadora des del 2018.

Col·laborem activament en els esdeveniments que organitza l’ajuntament com per exemple en “Benicarlandia” i en els que organitza la Coordinadora de Penyes durant tot l’any, a més organitzem diferents paelles i sopars amb la intenció de que els nostres socis estiguen units i mantindre l’esperit fester fins que aplegue la nostra gran setmana.

 

DADES DE CONTACTE