Penya L'Arjup de Benicarló

La Penya L’Arjup és una associació fundada l’any 1991 i refundada l’any 2005 després d’un any d’inactivitat. Els últims anys, ha experimentat un continu creixement convertint-se en una de les principals entitats de Benicarló; tant pel seu nombre de socis i simpatitzants com per la seva implicació social.
La seva activitat principal es a la setmana de Festes Patronals sent una de les penyes que ofereix l’oci nocturn al Recinte de Penyes i organitzant més de 30 actes destinats a diverses franges d’edat al llarg del dia.
Però la seva finalitat no sols es promoure esdeveniments de caràcter lúdic. La resta de l’any busca promoure activitats en altres àmbits com l’esportiu, gastronòmic i turístic.
Des del 2013 organitza la Volta a Peu Pels Aljubs, caminada popular que forma part de les activitats de jornades de la Carxofa D.O. Benicarló; on també es col·labora amb l’Ajuntament el dia de la Demostració Gastronòmica.
A falles, atorga el Premi a la Millor Representació de la Cavalcada del Ninot i organitza una “megaruta” per visitar les falles de la població.
També va crear el Premi Pinxo Jornades Polp a Caduf per promocionar aquest producte típic benicarlando i entrega els premis als millors amb el “Palillo” d’or, plata i bronze. En l’àmbit esportiu col·labora amb el Circuit de Curses Populars i coordina el Trail 15K de Benicarló.
Addicionalment, L’Arjup organitza altres esdeveniments per als seus socis i simpatitzants i, al maig, tracta de recuperar i tornar a promoure la tradicional Verbena de Sant Gregori.

 

DADES DE CONTACTE

Correu electrònic: larjuppenya@gmail.com
Telèfon: 629 15 60 64
Adreça Postal: Carrer Pere de Thous, núm.2 baixos
Xarxes socials:

Altres xarxes socials: