Penya El Masclet de Benicarló

La Penya el Masclet va ser fundada l’any 1997. La idea de formar la Penya va sorgir de la part més jove amb ganes de passar-ho bé de la Falla els Conquistaors. Com tots els membres eren fallers es va escollir el nom “el Masclet”, ja que és un element insubstituïble del món faller. A més a més, la primera brusa va ser la senyera valenciana i posteriorment de color granat.
Per tal de fer honor a la penya cada any s’incloia algún acte pirotècnic, fins que al 5è aniversari es va disparar la primera mascletà nocturna a la plaça Constitució ja reformada.
Durant els darrers anys s’han realitzat actes de seguit, encara que la setmana gran del Masclet ha sigut i és la de les festes patronals de Benicarló.
Com a exemples a destacar, alguns dels actes més emblemàtics de la Penya el Masclet han sigut la “globotà”, simulant una mascletà a petita escala; batalla de merengue, concurs d’allioli, degustació de meló de moro i la festa com si fora cap d’any. Aquestes tres últimes encara les conserven en la actualitat.
Actualment anem innovant els actes, on pots demostrar les teves habilitats com a jugador del FIFA, la teva punteria amb el “Dunk Tank” o provar sort a la nostra Ruleta de la Fortuna.
També hem realitzat activitats organitzades per la Coordinadora de Penyes com els “autos locos”, on hem guanyat alguns premis, o el concurs de paelles que encara es celebra en l’actualitat.

DADES DE CONTACTE:

Correu electrònic: penyaelmascletblo@gmail.com
Facebook: http://fb.me/penyaelmascletblo/
Instagram: https://www.instagram.com/penyaelmasclet/