La Coordinadora de Penyes de Benicarló es una associació que representa al col·lectiu penyer. Està formada per dos representants de cadascuna de les nou penyes existents actualment.

Aquesta entitat es el vincle de connexió de les Penyes amb l’Ajuntament i l’encarregada de gestionar tota l’organització del Recinte de Penyes a les Festes Patronals; tramitant llicencies d’activitat, contactes amb proveïdors, la gestió de l’aforament, etc.

La seva funció no acaba amb això. La resta de l’any la Coordinadora de Penyes col·labora y organitza altres actes destinats als joves benicarlandos i resta de població.

Al nadal es l’associació encarregada d’organitzar l’arribada del Pare Noel la vesprada del 24 de desembre i, també, de que aquest visite el Centre Ocupacional IVAS Maestrat i El Collet els dies previs. També col·labora en campanyes solidares i amb la Comissió de Festes en la cavalcada de SSMM Els Reis Macs d’Orient.

Durant el mes d’abril, els components de la Coordinadora son els encarregats d’organitzar la Presentació de Dames de les Penyes i el posterior sopar de gala. A finals de mes, també organitza les Paelles de Germanor de les Penyes; esdeveniment que cada any creix més havent superat en la seva última edició el miler de persones.

La Coordinadora de Penyes està agermanada amb altres entitats locals com Junta Local Fallera, Centro Aragonés i Casa d’Andalusia de Benicarló. La dama de la Coordinadora de Penyes i el president assisteixen a un gran nombre d’actes d’aquests en representació del món penyer.

 

DADES DE CONTACTE

Correu electrònic: coordinadoradepenyesbenicarlo@gmail.com

Telèfon: 680 574 783

Adreça Postal: Carrar San José, 12.

Lloc i horari de reunions: Divendres a les 20:15h; sala 7 del Casal Municipal

Xarxes socials: