Novetats Agenda #Qfer

Ací teniu les últimes novetats que podeu trobar en l’agenda jove de l’IVAJ #Qfer:

– La Universitat de València convoca les ajudes a l’estudi per als estudiants que cursen estudis oficials en centres propis de la Universitat de València, curs 2017-2018

més informació

 

– L’Ajuntament de Torrent convoca dos beques per a fer pràctiques professionals per a col·laborar en els Arxius Municipals

més informació

– La Universitat Miguel Hernández d’Elx convoca les beques UMH per a la matrícula en estudis de la Universitat Miguel Hernández d’Elx per al curs acadèmic 2017-2018.

més informació

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport publica el calendari d’accés, admissió i matrícula de l’alumnat en els cicles formatius de Formació Professional bàsica, de grau mitjà, grau superior i els programes formatius de qualificació bàsica.

més informació

– El Ministerio de Educación, Cultura y Deporte convoca la celebració de les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de la formació professional del sistema educatiu.

més informació

– El Ministerio de Educación, Cultura y Deporte convoca la prova per a l’obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria per a majors de díhuit anys.

més informació

A més:

- La Diputació Provincial de València convoca subvencions destinades a ajuntaments, mancomunitats i organismes autònoms locals de la província de València per a dur a terme activitats de programes municipals de joventut l`any 2018. 

más información

-Convocatòries de nous cursos d'Eramus+:
  • Accreditation and beyond: developing European volunteer projects
  • Level up! Training Course on Transnational Youth Initiatives
  • Training of Trainers for European Erasmus+: Youth in Action Projects 2018/2019
    
més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *