Inauguració de l’exposició “Canvia de sabates” i vídeo – fòrum “The True cost”

Ahir, dijous 17 de Maig, la Regidora de Joventut (Susana Pérez) i dos membres de l’organització SETEM País Valencià van inaugurar l’exposició “Canvia de Sabates” emmarcada dins del projecte “Canvia de moda”.

Tot seguit, es va realitzar la visualització del documental “The True cost” dedicat a l’explotació laboral i humana que es produeix en en món de la moda i, per finalitzar, es va realitzar un petit col·loqui.

 

Què és el projecte “Canvia de moda”?

El projecte “Canvia de Moda”, pretén sensibilitzar a la població de la Comunitat Valenciana sobre la roba que comprem, utilitzant productes quotidians com les sabates i la roba, i la vulneració dels drets humans i laborals que pateixen homes i dones en el sector de la moda a nivell global, així com dels impactes que aquesta situació provoca en els països rics i pobres econòmicament.

Canvis en la industria d’aquest sector poden contribuir a aconseguir fites concretes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. Aquest projecte vol aconseguir aquests canvis, augmentant la conscienciació i sensibilització pel que fa a la problemàtica de la deslocalització del sector del calçat en el teixit social, empresarial especialitzat, i educatiu de la Comunitat Valenciana.

Per aquest motiu, des del SETEM Comunitat Valenciana ens ha portat aquestes dues propostes subvencionades per la Conselleria de Transparència Responsabilitat Social Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

  • Exposició de fotos (GMB – Akash. Fotógrafo bangladeshí), del 17 al 27 de Maig. Capella del MUCBE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *