Inici Fòrums Associacionisme subvencions, ajudes

El tema conté 2 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el CIAJ Benicarló Ciaj Benicarló fa 1 any, 6 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #933
  CIAJ Benicarló
  Ciaj Benicarló
  Gestor de comptes
 • #935
  CIAJ Benicarló
  Ciaj Benicarló
  Gestor de comptes

  ORDRE 3/2018, d’11 d’abril, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s’estableixen les bases reguladores de la concessió d’ajudes a entitats locals per a programes de joventut i equipament en tecnologia de la informació i la comunicació (TIC). [2018/3781]

  Programes de joventut subvencionables:
  a) Activitats d’oci educatiu.
  b) Activitats de promoció del voluntariat jove i programes d’aprenentatge-servei.
  c) Activitats de Fòrum Jove organitzades per entitats locals.

  Entitats beneficiàries:
  Podran ser beneficiàries d’estes ajudes les entitats locals d’àmbit inferior a la província. Així, podran presentar les corresponents sol·licituds tant ajuntaments, com els òrgans de govern i administració d’entitats supramunicipals i d’entitats locals menors, d’acord amb les seues competències.

  Termini:
  L’Ordre de bases no obri termini. Serà l’endemà de la publicació de la convocatòria, que està previst per a pròximes dates.

  Descarrega’t la Declaració d’Ocio Educatiu i la proposta d’adhesió (*.pdf) (*.doc)

  Més informació

 • #936
  CIAJ Benicarló
  Ciaj Benicarló
  Gestor de comptes

  Resolució de 6 de març de 2018, del director general de l’Institut Valencià de la Joventut, per la qual es convoquen les ajudes a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb àmbit d’actuació a la Comunitat Valenciana per a l’any 2018 (DOGV 8269, de 09/04/2018).

  Més informació

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.