Inici Fòrums Educació reglada Proves d’accés

El tema conté 1 resposta, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el CIAJ Benicarló Ciaj Benicarló fa 1 any, 7 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #908
  CIAJ Benicarló
  Ciaj Benicarló
  Gestor de comptes
 • #910
  CIAJ Benicarló
  Ciaj Benicarló
  Gestor de comptes

  Sol·licitud d’inscripció per a la realització de les proves d’accés a les ensenyances artístiques superiors. Prova específica (Art Dramàtic, Ceràmica, Dansa, Disseny i Música).

  Objecte del tràmit

  La Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, establix que l’accés a les ensenyances artístiques superiors requerixen estar en possessió del títol de Batxillerat o haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, així com la superació de les corresponents proves específiques a què es referixen els articles 54, 55, 56 i 57.

  A este efecte l’ISEACV realitzarà almenys una convocatòria anual de la prova específica d’accés a les ensenyances artístiques superiors. La prova es farà en els centres superiors d’ensenyances artístiques, que realitzaran com a mínim una convocatòria a l’any. La superació de la prova específica d’accés tindrà validesa per al curs acadèmic corresponent.

  Qui pot sol·licitar-ho? (Requeriments)

  Estar en possessió del títol de Batxillerat o

  Haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys o

  Persones que, sense reunir els requisits indicats anteriorment, hagen superat una prova de maduresa (art. 69.5 LOE).

  Més informació

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.