Falla Nou Barri

Sempre per avant… Estes tres paraules han sigut les que han fet possible que enguany, una comissió de jóvens amb moltes il·lusions, esperances i sobretot ganes de treballar i de fer falles, hagen pogut celebrar el seu 10é aniversari.

Tot va començar amb un grup de 16 amics, que tenien ganes d’emprendre un somni faller diferent… Es reunien a un magatzem, sopaven i feien la xarradeta…

D’eixes xarrades va sorgir la proposta de la nova falla, de nom, Falla Nou Barri.

La ubicació concedida per l’ajuntament, va ser la del carrer Doctor Coll, on vam tindre la sort de poder situar també el nostre casal per poder fer les reunions i els diferents sopars i festes que celebrem al llarg de l’any.

Els barriers van escollir els colors distintius de la Reial Senyera per a fer les seues bufandes, mocadors i com no, l’estendard. Enguany, en motiu del 10é aniversari, s’ha aprofitat per completar els nostres símbols amb un estendard infantil que puga representar també als més menuts, ja que formen un dels fonaments més importants de la falla.

La nostra comissió ha treballat sempre per ser capaç de combinar d’una forma justa les ganes de preservar la tradició, com el nostre faixí roig per als presidents i la figura de les nostres falleres majors i madrines, amb l’esperit de canvi i superació que caracteritza la nostra joventut, com les llums que acompanyen el nostre monument al llarg de la setmana fallera o la nova distribució dels sopars per corners.

I amb tot això, només ens queda dir… Visca Benicarló, visca Les Falles i visca la Falla Nou Barri que sempre va per avant!!

 

Dades de contacte:

– Correu electrònic: info@fallanoubarri.es
– Web: http://www.fallanoubarri.es
– Telèfon: +34 637 49 13 15
– Adreça postal: Carrer Dr. Coll, s/n
– Xarxes socials: