Campanya Esportiva d’Estiu

Campus Diverestiu

Orientat a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys, amb programes adaptats a cada franja d’edat. Enguany hi haurà una àmplia oferta d’activitats nàutiques, natació, esports de raqueta, tir amb arc, esgrima, tallers i excursions, entre moltes altres alternatives, que els menuts podran gaudir des de les 9.00 fins a les 13.00 hores. A més, i per segon any, Diverestiu comptarà amb un servei de menjador conjunt amb l’Escola d’Estiu entre les 13:30 i les 15:30 al CEIP Eduardo Martínez Ródenas.

 Escoles Esportives d’Estiu

Orientat a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys, amb un ampli ventall de propostes en horari de vesprada. Futbol sala, esports alternatius, activitat física adaptada (que ha ampliat l’horari a dos dies per setmana), bateig de busseig o kangoo (una de les novetats d’enguany) són només algunes de les alternatives.

Prematrículació, (Campus Diverestiu i Escoles Esportives d’Estiu)

Del 23 de maig al 8 de juny a través del web www.esportsbenicarlo.com o a les oficines Iocum

Activitats físiques per a joves i adults (a partir de 14 anys)

Amb una oferta que combina disciplines nàutiques, escacs, aeròbic, zumba, pilates o patinatge i que enguany incorpora també el kangoo. Hi haurà, com cada any, fit-platja entre les 9.00 i les 10.00 hores, de dimarts a dijous a la platja del Morrongo per als qui matinen per a acudir a la platja i activitats de ball urbà els divendres de juliol de 19.30 a 20.30 hores també a la platja del Morrongo.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *